jouw proces, jouw ontwikkeling

Door een combinatie van de omgeving waarin je bent opgegroeid, je opvoeding, je genen en je persoonlijke ervaringen ben je vandaag de dag wie je bent. Precies diegene wie jij bent wil je verder ontwikkelen.

 

Je wilt meer uit jezelf halen, aangaan waar je al zo lang voor weg loopt, je wilt ervaren hoe het is om te leven vanuit je eigen kracht, leven vanuit het hier en nu, patronen doorbreken en loslaten wat je al zo lang wilt loslaten.

Je wilt graag een aantal dingen in je leven anders aanpakken maar je weet niet hoe. 

  • Je wilt meer balans en rust in je leven.
  • Je wilt eindelijk toe geven aan die lang gekoesterde droom.
  • Er is niks te zien aan de buitenkant, maar van binnen voel je je niet goed.
  • Je wilt gaan leven i.p.v. overleven.
  • Je bent moe van het constant piekeren over "toen" en "wat als".
  • Je hebt weinig of helemaal geen energie.
  • Je vindt het lastig om "nee" te zeggen en op te komen voor jezelf.
  • Je gaat belangrijke dingen en of mensen in het leven uit de weg.
  • Je bent ontevreden over jezelf.
  • Je hebt alles voor elkaar en toch mis je iets.

Herken je jezelf in een van de bovenstaande kreten en wil je daar verandering in brengen maar weet je niet hoe? Ik heet je graag van harte welkom bij Coachingpraktijk Being! 

Bij coachingpraktijk Being in Berkel en Rodenrijs vergroten we jouw bewustzijn
Bij coachingpraktijk Being in Berkel en Rodenrijs vergroten we jouw bewustzijn

Wat kan je verwachten

Als gecertificeerd en gemotiveerde coach heb ik de vaardigheden, methoden en kennis van de westerse psychologie en oosterse filosofie weten te integreren in mij zelf. Hierdoor zet ik mijzelf in als instrument om vervolgens jou te begeleiden in jouw proces. Per situatie bekijken wat er nodig is. Elk mens is uniek dus elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Een ding is voor wel altijd hetzelfde; Vanuit hier en nu de ander zien en begeleiden en de wijsheid binnen de mens aan te spreken zodat hij of zij zichzelf kan coachen.

  

Met aandacht, respect en zonder oordeel zal ik naar je luisteren en je begeleiden waar nodig. Soms is het nodig om op een strenge, maar liefdevolle manier, je te wijzen op bepaalde patronen en gedachten die jouw ontwikkeling in de weg staan. Ook dit heeft weer te maken met het ontwikkelen van jouw bewustzijn.

  

Vol verwondering heb ik meerdere malen mogen ervaren hoe bijzonder en krachtig een ieder mens kan zijn en wat voor wijsheid/kracht er in een ieder schuilt om dit vervolgens in te zetten tot de gewenste verandering en of daden.

 

Wanneer je kiest voor een coaching bij Coachingpraktijk Being wordt je in huiselijke sfeer ontvangen. We zullen eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek hebben van maximaal 30 minuten. Hierin vind ik het belangrijk om elkaar te leren kennen en te onderzoeken of er voldoende vertrouwen is waardoor jij samen met mij een coachtraject aan wilt gaan voor zelfonderzoek en over te gaan tot verandering.

  

Wanneer het voor jou goed voelt om dit coachtraject met mij aan te gaan zal er een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek gaan we dieper in op jouw hulpvraag. Afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek en hulpvraag zullen er een aantal coachsessies worden afgesproken. De ervaring is dat er minimaal 3 sessies nodig zijn om tot een bepaald bewustzijn te komen om vervolgens tot verandering over te kunnen gaan. Het is belangrijk dat er ruimte is in de agenda om de eerste drie coachsessies kort op elkaar te plannen.

  

Voor vragen en of meer informatie kan je contact met mij opnemen. 

 www.coachingpraktijk-being.nl/contact