Wat zeggen anderen over Coachingpraktijk Being

Alexander van den Berg ZIN.nu vertelt: 

Ik heb Vanessa mogen opleiden tot coach in de Erkende Post HBO opleiding "meesterlijk coachen". In de anderhalf jaar van de opleiding heb ik Vanessa ervaren als iemand die de kwaliteiten van een coach van nature al sterk in zich heeft. Dat maakt haar van nature fijnzinnig en wijs. Daardoor had Vanessa weinig nodig om in beweging te komen en te groeien. Als coach is ze authentiek, warm en ondersteunend.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Een dame vertelt: 

Vanessa is een persoon waarbij ik mij vanaf dag een op mijn gemak voelde. Ze is een hele warme en sociale persoonlijkheid. Hierdoor wordt het praten over jezelf een heel stuk makkelijker gemaakt. Ik had het idee dat niets gek of raar was. Een potje huilen kan ook gewoon. Ze neemt echt de tijd voor je en is goed in luisteren. Vanessa is heel goed in de dingen zo te verwoorden dat je heel goed gaat nadenken. 

 

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen door te beseffen dat ik goed ben zoals ik ben. Het aangeven van mijn grenzen en nee zeggen vond ik altijd heel moeilijk. Dit is nog steeds geen automatisme en moet hier nog steeds alert op zijn maar het gaat een heel stuk beter dan voor de coaching.

De coaching bij Vanessa heb ik als zeer fijn en heel leerzaam ervaren.

 

Commentaren: 0