De mogelijkheden op een rijtje

Tarieven Coaching

 

Kennismakingsgesprek

30 a 40 minuten

Gratis

Intakegesprek

60 a 70 minuten

€ 65,00

Coachsessie

60 a 70 minuten

€ 65,00

Volledig coachtraject *

 

€ 300,00

Contactmoment **

30 minuten

€ 20,00

Nazorg ***

30 minuten (telefonisch)

Gratis

 

 

* bestaande uit een kennismakingsgesprek, intakegesprek, 4 coachsessies van ca. 60 a 70 minuten per sessie, 1 contactmoment en indien gewenst nazorg.

 

** kort overleg, telefonisch, per app of per mail is bij het coachtraject inbegrepen. Als er meer tijd nodig is maken wij een afspraak voor een telefonisch contactmoment waarbij bovenstaande tarieven gelden.

*** indien gewenst neem ik na 2 maanden telefonisch contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. 

 


 

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW. De coachtrajecten worden niet vergoed door zorgverzekeraars.
  • Coachingpraktijk Being zal haar werkzaamheden naar beste verrichten en daarbij de zorgvuldigheid in acht nemen die van een bewustzijns coach kan worden verwacht.
  • Coachinpraktijk Being is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie van de cliënt. Indien de cliënt aantoont dat er schade is geleden door een fout van Coachingpraktijk Being, is Coachingpraktijk Being voor de schade slechts aansprakelijk tot een maximum van het bedrag van het honorarium voor de betreffende coachsessie.
  • Eventuele zwangerschap, medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist of andere behandelaar, dienen voor aanvang van de coaching aan mij te worden gemeld. In een aantal gevallen is aanpassing van de coaching noodzakelijk. Ook kan er besloten worden, vanwege een contra indicatie, niet te starten met de coaching.
  • Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Als je wilt annuleren of verzetten dan wil ik je vriendelijk verzoeken dit minimaal 24 uur van te voren te doen.