De persoon achter Coachingpraktijk Being

Wanneer je bij Coachingpraktijk Being in Berkel en Rodenrijs kiest voor een coachtraject dan kies je ook voor wederzijds vertrouwen en openheid. Daarom zal ik je iets meer vertellen over de persoon achter Coachingpraktijk Being.

 

Mijn naam is Vanessa de Vos en ik woon in Berkel en Rodenrijs. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en heb twee geweldige zonen. 

 

Hoe is mijn passie ontstaan voor het vak coachen?

Ten eerste heb ik altijd al interesse gehad in mensen. Hoe voelt iemand zich, waarom doen mensen de dingen die ze doen, wat beweegt mensen, wat voelen mensen, hoe gaan ze met bepaalde situaties en gevoelens om?

Mijn passie voor de mens is gaan groeien toen ik mijn eigen massagepraktijk begon, Massagepraktijk Being.

 

Veel mensen die bij mij massages hebben ontvangen worden zich steeds meer bewust van zichzelf. Er komen vragen en wensen naar boven, bijvoorbeeld de wens om bepaalde blokkades en spanningen op te ruimen. Ook gebeurt het dat er angst of verdriet naar boven komt wat aandacht nodig heeft zodat je verder kan. 

 

Doordat ik dit zag ontstaan bij de mensen kwam er bij mij een wens naar boven om hier meer mee te doen. Ik heb hier gehoor aan gegeven aan; leren hoe mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

In 2018 heb ik een erkend Post HBO coaching opleiding behaald bij zin.nu.

 (Alexander van den Berg ZIN.nu)

  

Door mijn ervaringen in het leven en door de vaardigheden, methoden en kennis dat ik heb geleerd in de opleiding kan ik vanuit het hier en nu de ander werkelijk zien en begeleiden in haar of zijn proces.

Per situatie bekijken wat er nodig en mogelijk is. Elk mens is uniek dus elke situatie vraagt om een unieke aanpak.

 

Doordat ik mijn ervaringen, vaardigheden, methoden en kennis heb weten te integreren in mijzelf kan ik mijzelf inzetten als instrument om vervolgens de wijsheid en kracht binnen de mens aan te spreken zodat hij of zij zichzelf kan onderzoeken en zichzelf kan coachen en uiteindelijk kan overgaan tot de gewenste verandering.

 

In mijn blogs lees je meer persoonlijke verhalen over mij en wat mij bezig houdt. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om mijn blogs een te lezen, www.coachingpraktijk-being.nl/blog